Stafa Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam. Koledzy i koleżanki mam taki mały problem a mianowicie lusterka elektryczne odmówiły mi posłuszeństwa. Nie składają się i nie można ich ustawić elektrycznie. Sprawdziłem bezpieczniki, podpiołem pod kompa elektryk sprawdził kostki przełączniki oraz mechanizmy lusterek niby wszystko ok a efektu brak. Pomocy . x-trail 1,6 2016 rok . Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 zmieniłbym elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafa Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Elektryków zajmowało się tym tematem wielu i każdy rozkłada ręce. Pozostaje już tylko serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 I żadnej diagnozy??? Nie jestem elektrykiem,ale w takim przypadku robi się kontrolę,na krótko,jeżeli chodzą no to dalej,kostka,przełącznik...Jeżeli na prawdę wielu się tym zajmowało...to powinni szkołę podać do sądu bo im krzywdę zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 W dniu 1.01.2020 o 12:56, Stafa napisał: Elektryków zajmowało się tym tematem wielu i każdy rozkłada ręce. Pozostaje już tylko serwis Bo to źli elektrycy byli !!! /na półtora volta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.