Wojtas1988 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam, mam problem z radiem w Nocie z 2006r, jest to radio na 6 cd (2din) radio nie chce przyjąć płyty ( nie wiem czy ma jakąś w środku bo auto dopiero kupiłem) Gdy włączam CD wyskakuje info "TRAYS". W miejscu gdzie wklada się płytę ( wewnątrz) nie widać nawet gdzie tam ona ma wejść, widoczna jest tam metaliczna ścianka. Byłbym wdzięczny za jakąś poradę, pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Troszeczkę inwazyjnie doradze. Spróbuj użyć siły i wepchnąć to co nazwałes metaliczną ścianką. Oczywiście wszystko z wyczuciem. Dobrzeby było jakbyś podał model lub nr seryjny tego radia, tylko nie wiem czy bez wyciągnięcia go się uda jakieś parametry znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jakieś foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Na 6 płyt jest w Notku tylko to ...... http://prntscr.com/qj2mfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1988 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dokładnie takie mam jak Mares wrzucił. Teraz pytanie czy mogę bez problemu zamienić na takie jak na foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 NIE....wtyczki nie pasują. No i kod radyjka w Nissanie jest pod dane autko. Na pewno nie będzie pasował i nie zgra się. A koszt zgrania nie jest mały....przetestowane na własnym Notku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1988 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Czyli jedynym wyjsciem jest kupno takiego radia jak mialem? Oczywiście tylko z kodem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Musisz sprawdzić na miejscu czy będzie współgrać z Twoim Notkiem. Takie zabezpieczenie Nissana że radyjko z jednego Notka nie pasuje do drugiego. Może to zgrać ASO lub b.dobry elektronik, ale nie chcą się tego podejmować. Lub zainwestować i założyć coś z navi tak jak ja ........https://forum.nissanklub.pl/topic/108059-radio-cd-navi-mp3/?do=findComment&comment=1200759 Teraz są nowsze fajne modele, ale żeby wszystko dziamało OK (sterowanie z kierownicy) musi być dostosowane do Nissana Note. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1988 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Może komuś to pomoże. W radiu zacięta była zmieniarka, przy okazji brało prąd i rozładowywało akumulator. Wymieniłem radio na takie same. Koszt używanego radia 150 zł ( z kodem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.