Mumin877 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam wszytki w k11 96 rok nie odbijają kierunkowskazy stało się to po wyjęciu kierownicy przestawiłem ja lekko bo była krzywa wszytko delikatnie robiłem odłączyłem Aku, i nic nie grzebałem przestawiłem tylko na wieloklinie czy coś mogłem zepsuć czy poprostu zbiegła się usterka przełącznika z moim grzebaniem jak sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 pewnie nie trafiłeś bolcem w swoje miejsce a do tego kierownicę ustawia się na drążkach a nie przestawiając ją na wieloklinie, chyba, że ktoś już ją w ten sposób przestawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin877 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Wiem że się ustawia na drążkach poprostu ktoś źle ustawił bo auto prosto jedzie a kiera ciwartke przestawiona gdzie jest ten boleć na taśmie airbagi czy gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 musisz zdjąć kierownice i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin877 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Znalazłem dzięki już temat ogarnięty pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.