IAmTheLaw Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Cześć. Posiadam Nissan x-trail, model my20. Mam w nim kontrolkę na zegarach informującą o nie zapietych pasach. Czy istnieje możliwość włączenia powiadomienia dźwiękowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem jak w Xach (zaraz ktoś odpowie) ale w Pathu R52 jest możliwość wylaczenia upierdliwego sygnału , kontrolka nadal świeci ale przynajmniej jest cisza. Super sprawa jak na przyklad slipujesz łódkę .... Wylanczam to w menu na desce rozdzielczej Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Kazik_R52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W T30 nie ma wyłącznika. Sygnał dźwiękowy cichnie po około minucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IAmTheLaw Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Kazik_R52 napisał: Nie wiem jak w Xach (zaraz ktoś odpowie) ale w Pathu R52 jest możliwość wylaczenia upierdliwego sygnału , kontrolka nadal świeci ale przynajmniej jest cisza. Super sprawa jak na przyklad slipujesz łódkę .... Wylanczam to w menu na desce rozdzielczej 36 minut temu, Thunder napisał: W T30 nie ma wyłącznika. Sygnał dźwiękowy cichnie po około minucie. Koledzy ja właśnie mam tak, że kontrolka się świeci, ale brak jest sygnału dźwiękowego. Chciał bym właśnie włączyć sygnał dla kierowcy i pasażera. W kraju, w którym auto jest używane musi być sygnał dźwiękowy by przeszedł przegląd. Auto z rynku azjatyckiego. Znajdzie się jakaś opcja by to dołożyć? Edytowane 3 Stycznia 2020 przez IAmTheLaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 prawdopodobnie nie musisz dokładać, serwis i Consult i aktywowanie funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IAmTheLaw Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Kazik_R52 napisał: prawdopodobnie nie musisz dokładać, serwis i Consult i aktywowanie funkcji Dzięki za info, niestety z serwisem będzie problem. Mogę sobie sam kupić interfejs Consult? Jeśli tak to może znasz dobrego sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W consult pewnie będzie opcja buzzer off/on Możesz kupić bez problemu consult Ale się obawiam, że napotkasz inny problem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IAmTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 16 godzin temu, Kazik_R52 napisał: W consult pewnie będzie opcja buzzer off/on Możesz kupić bez problemu consult Ale się obawiam, że napotkasz inny problem :-) A jaki? Proszę powiedz tak jak zielonemu bo akurat w Nissan nie znam się za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 59 minut temu, IAmTheLaw napisał: A jaki? Proszę powiedz tak jak zielonemu bo akurat w Nissan nie znam się za bardzo Pogadaj z @DINO, jest też z Koszalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IAmTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Pogadaj z [mention=1037]DINO[/mention], jest też z Koszalina.Ok, odezwę się do niego na PW. Dzięki. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Problem jest taki, że consult kosztuje, olbrzymia kase, nawet nie wiem ile teraz dokładnie, może ok. 10tys zł., Występują jakieś podróbki po ok. 500$ ale są niestabilne i trzeba uwazac, bo można szkód narobic. Nie wiem w jakim kraju mieszkasz , ale warto kogoś szukać z consultem. Gdyby pełnowartościowy consult kosztował 500zl , pewnie pół chłopaków na forum by go miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi