codi Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam Nadeszła i na mnie pora, muszę wymienić rozrząd (napinacz wysunięty 23mm) Pytanie czy wymieniać komplet czy tak jak większość mechaników radzi wymienić łańcuch i napinacz z oryginału? Załączam zdjęcie zebatek u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jaka kwota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codi Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Kwotow to wiem tyle, że oryginalny łańcuch z napinaczem 600 zł A cały zestaw z oryginału coś podobno koło 1,5 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazdziochhh Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 10:52, codi napisał: Kwotow to wiem tyle, że oryginalny łańcuch z napinaczem 600 zł A cały zestaw z oryginału coś podobno koło 1,5 tys Wymieniałes ? jakie koszty ostateczne ? czy nie miałęs jakis błędów przed wymianą? jakies objawy? u mnie wyskakuje bład p0340 niby id czujnika położenia wałka rozrządu, ale tak sie zastanawiam czy to moze nie byc związane z rozrządem? moze jakis ekspert sie wypowie oraz jakie powinno byc cisnienie oleju w silnikach 1.8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codi Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Rozrząd możesz łatwo sprawdzić, ściągając górny dekiel i popatrzeć ile wysunięty jest napinacz Mi akurat błędami nie sypał ale szarpał Koszty coś koło 1400 zł, ale wymieniłem jeszcze pompę wody, paski osprzętu, rolkę, ślizg i wszelkie uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.