mbbartek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 jak to zrobić w żuku z 2012 roku wersja tekna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Spróbuj zaraz po wyłączeniu silnika dwa razy krótko "pyknąć" dźwignią sterowania wycieraczkami w górę. Tak jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Albo po wyłączeniu silnika przestawić dźwignię do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dwa razy dżwignią wycieraczek do góry po wyłączeniu siknika . Powinny stanąć w pionie. U mnie tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 U mnie nie działa :/Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 W dniu 14.01.2020 o 18:13, Bosman napisał: Dwa razy dżwignią wycieraczek do góry po wyłączeniu siknika . Powinny stanąć w pionie. U mnie tak jest W Pulsarze jest identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jest tu jakiś Juke 2011 ? Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 52 minuty temu, salikartur napisał: Jest tu jakiś Juke 2011 ? Instrukcję, którą dostałeś z autem pies Ci zżarł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 23 minuty temu, Andrzej G napisał: Instrukcję, którą dostałeś z autem pies Ci zżarł ? W dodatku nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 W sciągnietej instrukcji było tak jak w Waszym opisie. Ponieważ nie działało metodą prób i błedów doszedłem sam do tego. U mnie trzeba dzwignią wycieraczek jednocześnie do siebie i do góry (w skos).Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 U mnie na wyłączonym silniku należy przyciągnąć do siebie dźwigienkę odpowiedzialną za pracę wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi