Gość Mrozu Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam. Potrzebuje kupić silentblock do przedniego wachacza. Byłem w Inter Carsie, ale do 100NX'a nie ma, ale za to mają do sunny tylko ja nie wiem który model jest taki sam konstrukcyjnie i z których dokładnie roczników. Czekam na info i z góry dzięki za pomoc. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Bryla podwoziowa wraz z zawieszeniem w 100 nx jest od sunny n14 z lat 91-95, musisz tylko zwrocic uwage na analogie pomiedzy rodzajem silnika- w wersjach gti 2.0 byly jakies zmiany spowodowane zwiekszeniem mocy ale jezeli masz 1.6 16v to odpowiednikiem napewno bedzie 1.4 i 1.6 z wersji n14. Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 mój NX jest 1.6 16v. dzięki bardzo za pomoc , bo musze koniecznie wymienic gumy w wachaczu, bo już się źle prowadzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mechu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 nie trzeba od razu wymieniac - mozna utwardzic wkladajac dookola plat gumy - sprawdzone w sunny y10 - przejechalo ok 100tys bez problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 no no super pomysl proponuje jeszcze pare elementow od zuka tez sprawdzone przez mojego tescia patenciarza... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.