Kaki Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Drodzy forumowiczów,od jakiegoś czasu przy skróceniu kołami w moim xtrail słychać delikatny szmer. Czy ktoś miał podobne objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berto Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam, ja tak miałem później przerodziło się w takie jakby wycie/pisk podczas krecenia kierownicą na postoju. Zgłosiłem to w ASO (auto jest na gwarancji) Pan powiedział że temat jest im znany i usunęli bez problemu, niestety nie uzyskałem odpowiedzi co było przyczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mg83 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 przyczyną piszczenia podczas kręcenia kierownicą na postoju jest gumowa przelotka ściany grodziowej wymieniają na gwarancji zajmuje to w serwisie jakieś 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.