rozbef Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam Jestem po 2-gim przeglądzie- po dwóch latach ( 36 tys km) Koszt 1289 pln , w tym wymiany filtrów +odkażanie klimy- chyba sporo? ale nie o tym .... zgłosiłem problem z włączaniem 1.biegu i czasem zgrzytanie przy redukcji z 5. na 4. Myślałem że to zwykła regulacja wodzików pomoże a tymczasem... stwierdzono ,że padł synchronizator 4.biegu - trzeba wyjąć skrzynie , rozebrać , sprawdzić ,jednym słowem auto 4 dni w ASO czy te skrzynie są tak słabe? Macie jakieś doświadczenia czy to jednorazowy przypadek - akurat u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morette Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 94 tysiące przejechane i żadnego problemu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 mi czasem zgrzytnie z 1na 2. Ale o ile pamiętam chyba wszystkie auta kt miałem - miały podobnie :) O wysokich biegach - nie mogę narzekać. Chyba że na zbyt długi skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 rozbef miałeś po prostu pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbef Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Auto od poniedziałku na warsztaciemiało być na piątek - ale nie będzie, będzie na poniedziałek- jeszcze składają skrzynię. podobno synchronizator 4.biegu lekko przytarty( cokolwiek to znaczy). zobaczymy efekty jak oddadzą A tymczasem śmigam zastępczakiem 1,3 160 KM DCT- no no całkiem nieźle to jedzie myślę ,że mój 1,6 miałby kłopoty z 1.3 Następny tylko automat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.