Tomasz_es Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jak w temacie... Mam problem z działaniem przeciwmgielnego światła tylnego. Wymieniłem żarówkę i dalej nie świeci... Macie jakiś pomysł? Na dodatek przegląd niebawem :/I pytanie nr dwa... Znalazłem w schowku (wewnątrz przy otwieraniu skrzynki z bezpiecznikami) z tyłu ścianki takie cudo.. Co to jest? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 halo cześć, to rzecz na zdjęciu to napinacz z ogranicznikiem szuflady schowka. Przydaje się kiedy działa :-) Gniazdo światła musisz zmierzyć miernikiem, dowiedz się czy płynie prąd kablem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 halo cześć, to rzecz na zdjęciu to napinacz z ogranicznikiem szuflady schowka. Przydaje się kiedy działa :-) Gniazdo światła musisz zmierzyć miernikiem, dowiedz się czy płynie prąd kablem. Rozumiem...A nie wiesz gdzie znajduje się bezpiecznik od tego światła? I co na nim jeszcze jest podpięte? Może to jest przyczyną? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) sprawdz czy w ogóle masz tam prąd po przekręceniu manetki, ponadto samo sprawdzenie zarówki miernikiem nie daje na 100% pewności. Miałem taki przypadek ze miernik pokazywał przejście a w rzeczywistości zarówka była przepalona... bezpieczniki masz opisane na pokrywach szukaj FOG LAMP.. a to na zdjęciu , jest to zapalnik sznurkowy do aktywacji samodestrukcji R51. Chyba widziałeś nie raz takie w filmach.... zahacza nogą o sznurek i buum..... Ale spokojnie sznureczek jest przerwany, detonator nie odpalił zapalnika i ładunków w progach, więc spoko jest to niewybuch.... Juz nie zadziała , ale dla dobra dzieci podjechałbym do jednostki aby to usunął doświadczony saper... Edytowane 15 Stycznia 2020 przez KrisT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 sprawdz czy w ogóle masz tam prąd po przekręceniu manetki, ponadto samo sprawdzenie zarówki miernikiem nie daje na 100% pewności. Miałem taki przypadek ze miernik pokazywał przejście a w rzeczywistości zarówka była przepalona.... Żarówki już montowalem trzy różne... Tak która była jako pierwsza miała okopcony żarnik ale drut w środku był cały... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 sprawdz w srodku auta jako tail lamps czy cos takiego. W komorze silnika fog lamp odnosi się do przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 sprawdz w srodku auta jako tail lamps czy cos takiego. W komorze silnika fog lamp odnosi się do przednich.Ok sprawdzę jutro... W schowku tak? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 otwierając dolny schowek ,obok po prawej stronie pod klapką jest cały zestaw bezpieczników. Klapkę chwytasz od dołu i ciągniesz w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Wiem wiem znam temat. Jutro tam zerknę. Ale patrząc na zdjęcia w Google nie widzę aby tam był tail lampWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuarek Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi