Kape Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam. Dziś zauważyłam wyciekajacy plyn z pod schowka ale tylko w tedy gdy włączam tylną wycieraczke. Jak się domyślam jest to płyn do spryskiwaczy. Moje pytanie brzmi jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 U mnie w poprzednim aucie to była wina filtra kabinowego, a dokładniej sparciałej gumy, przez którą przedostawała się woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Wężyk idzie z komory silnika nad prawym nadkolem i po stronie pasażera za schowkiem idzie w dół do progu.Zeby coś zobaczyć,musisz zdjąć wewnętrzną osłonę progu i odkręcić osłonę pod schowkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.