stapis Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 taki komunikat mi sie wyswietla. Widocznie ktoś za dużo razy ponaciskał. Panel dotykowy nie jest aktywny i nie moge nacisnąć OK. W serwisie w Sosnowcu wymiekli. Da się coś zrobić? Otworzyłem i mam numery fabryczne radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ewidentnie ktoś nastukał za dużo. Z reguły po jakimś czasie załączony system powinien wrócić do stanu wpisania nowego kodu. Trwa to w zależności od tego ile było tych niepoprawnych prób od godziny do nawet kilku, warunek radio musi być cały czas włączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapis Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Było włączone ponad 15 godzin i nic. Już działa - poradzili sobie z tym w Sosnowcu. Chlopak wyczyścił pamięć i odzyskał kod. Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joannitka Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 A jak wyczyścił pamięć? Mam ten sam problem, bo zgadywałam za dużo, zanim dostałam kod. Please help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.