Kaki Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam.Co może być przyczyną szybkiego zużycia bateria w pilocie mojego xtrail t32.trzyma max miesiąc, przy systemie start stop jest to wkurzajace bo nie czyta pilotaW listopadzie 2019 zmieniłem aku,czy to może być przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dziwna sprawa. O ile się nie mylę, to piloty mamy identyczne. Mój po niespełna roku musiałem zbliżać do przycisku, by go układ uruchomienia pojazdu zobaczył. W końcówce 2015 r mieniłem więc baterię. W końcówce 2017 zmieniłem aku. a bateria w pilocie trzyma do tej pory bez żadnych niedomagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuk Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 12 godzin temu, Kaki napisał: Witam.Co może być przyczyną szybkiego zużycia bateria w pilocie mojego xtrail t32.trzyma max miesiąc, przy systemie start stop jest to wkurzajace bo nie czyta pilotaW listopadzie 2019 zmieniłem aku,czy to może być przyczyna Może jakieś zwarcie, zaśniedziałe styki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.