robe Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 witam ma nissana qashgaia 1,2 2017 ostatnio miałem taki przypadek że wyjechałem z garażu silnik zaczął nie równo pracować i zgasł potem zapalał i od razu gasł ,,,,dałem mu spokój po pół godzinie następna próba zapalił i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam, mam samochód z tym samym silnikiem i z tego samego rocznika przejechane 30 kkm nic podobnego się nie dzieje. Sądzę że auto wciąż na gwarancji więc wizyta w ASO to jedyna rozsądna porada, nie ma na co czekać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robe Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 byłem w grudniu w aso bo był podobny objaw tylko że nie gasł była nie równa praca na zimnym silniku to nic nie stwierdzili wymienili akumulator na nowy będzie trzeba ponownie się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.