tomkek1912 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam. Wrzucam kilka zdjęć pewnego pulsara przed naprawą. Na pewnym portalu ten samochód wystawiony na sprzedaż, piękny, wypucowany, jak z fabryki. O bezwypadkowości ani słowa. Niech się każdy zastanowi przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 To ten z Nowego Sącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Tak. To ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPK Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Masz u mnie dobrą flaszkę , miałem po weekendzie jechać go zobaczyć . Ogłoszenie nadal wisi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Wczoraj mnie tknęło, żeby popatrzeć na ogłoszenia Pulsarów i zobaczyć czy są jakieś 1.6, bo kiedyś byłem takim zainteresowany, ale w PL nie było ani jednej sztuki. Trafiłem na tego, taki ładny... ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPK Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pulsar-kamery-360-190km-salon-pl-przebieg-59tys-km-ID6D3xq4.html? jest jeszcze ten, ogłoszenie też długo wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.