Piasek1991 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam. Czy w Murano z51 2010r. Diesel jest wejscie Aux?? Mam wejscie USB i dvd(3kolory) ale gdzie jest zwykly AUX? W kazdym samochodzie to mialem a tu niby wszystko ale aux nie widze. Chodzi mi o bezposrednie aux do tel zeby puszczac muzyke z youtube np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Nie ma. Opcjonalnie można zastosować konwerter usb/aux albo przejściówkę jack na RCA i wpiąć się w kanały w gnieździe dvd (biały i czerwony to kanały audio). Przejście w radiu wtedy na tryb aux powinno umożliwić słuchanie audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek1991 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ok. Dziekuje pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 ja polecam podłączyć bluetooh i można bezprzewodowo ja u siebie to zastosowałem. tylko zasilanie wziąłem z zapalniczki ale musze przy czinczach znaleźć jakiś plus żeby tam wziąć. Ale jak to mówią prowizorki są najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.