astol Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam Panowie.Chciałbym poprawić dźwięk w d40, najlepiej wymiana całego audio na coś innego.Pytanie do Was czy ktoś może podpowiedzieć od czego zacząć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Od głośników. U mnie zmieniło to praktycznie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Masz jakieś konkretne propozycje, jakie głośniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Hertz lub JBL. Na tył będziesz potrzebował adaptery z przodu idzie zainstalować bez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Ok.a może masz jakieś sprawdzone głośniki, jakie adaptery? Podeślij link może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Niestety nie pamiętam co u siebie montowałem. Tweetery na pewno firmy Hertz, reszta JBL. Z tyłu na pewno dwudrożne. A z przodu nie pamiętam czy były dwu czy trzy drożne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 A masz zamontowany jakiś wzmacniacz i subwoofer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 ja kupilem excursion jakis, wzmak na cztery kanaly, dalem nowe kable... (ktore chu jowo ułożyłem z tyłu i sie przetarly...) napewno lepiej bedzie hulać... ale nie na muzyczce z youtuba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Miałem pod fotelem pasażera zamontowanego 4 kanałowego Apline w ramach projektu z Androidem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.