buster_kiton Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Cześć, Potrzebuję pomocy. Mam takie radio (zdj 1) w X-Trailu T31 z 2008 r. opcja z nawigacją. Po zdjęciu panelu przedniego radia (zdj. 2) okazuje się, że nie ma szczeliny na wsunięcie płyty. O co tu kaman? Dodam, że po przekręceniu zapłonu słuchać jakby chciała wyjechać płyta ale ani nic nie wyjeżdża ani nic nie można włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukisan Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Miałem podobnie. Z płyty w środku odkleił się papierowy opis i ją blokował. Pomogłem jej wyjść tępym, zaokrąglonym nożem i gitara! Wciśnij prawy przycisk obok szuflady i próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buster_kiton Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Dzięki. Ale co z tą zaślepką w sensie blaszką na szczelinie, ona się jakoś unosi jak płyta wyjeżdża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 nie jestem pewien ale to raczej nie 'zaslepka' na zawiasach tylko element oslaniajacy talerz plyty czytnika zintegrowany z nim a zabezpieczajacy ten czytnik przed umieszczeniem w nim nastepnej plyty wtedy kiedy tam juz jest plyta IMO unosi sie cala tacka z przymocowana do niej ta blaszka-oslona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buster_kiton Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dzieki, w takim razie muszę rozkrecic radio i zobaczyc co tam blokuje ta tacke. Dam znac co bylo za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.