PeterG Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam. Poszukuję program (link, plik) do interfejsu Consult 14 PIN. Zakupiłem takie urządzenie na AIExpress i płytka z programem do interfejsu przyszła połamana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 reklamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 8 godzin temu, DINO napisał: reklamuj Wiesz ile czasu minie, zanim ten Chińczyk drugi raz obróci kajakiem ? Może tutaj Auto-Professjonals znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam .Miałem taki problem gdy kupowałem Delphi DS 150.Nie dało się odczytać płytki. Napisałem do sprzedawcy ,a ten wysłał mi link do strony gdzie mogłem ściągnąć program. Czołgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterG Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 22 godziny temu, DINO napisał: reklamuj Ja potrzebuję sam program. Już zareklamowałem i chinol pieniądze zwrócił w całości więc mam ten interfejs ale potrzebuję program. Mam Primerę P10 1.6 z1995r 11 godzin temu, karabu napisał: Witam .Miałem taki problem gdy kupowałem Delphi DS 150.Nie dało się odczytać płytki. Napisałem do sprzedawcy ,a ten wysłał mi link do strony gdzie mogłem ściągnąć program. Czołgiem. Ja też tak chciałem załatwić sprawę ale woleli oddać kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterG Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dino, ty wiesz gdzie to szukać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @ulisses kiedyś miał takowego fejsa, może mu został program, podpytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.