labs4 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam. Mam pytanie odnośnie podłączenia przewodów do tego zaworu. Wcześniej odpinałem przewody i po podpięciu (prawdopodobnie zamieniłem) turbo wogóle przestało ciągnąć. Następnie zamieniłem przewody to zaczęła turbina chodzić ale ciągnie dopiero od 2500 tys obrotów. Czy po zamianie przewodów mógł się uszkodzić zawór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Przy tym zaworze wszystko możliwe. Aczkolwiek on tylko przepuszcza podciśnienie ssania na odpowiednie końcówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labs4 Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 a czy ktoś wie gdzie idą poszczególne przewody? z tego co widzę są tam oznaczenia -VAC, OUT i ATM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shelter_kc Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 ATM jest grubszy więc znajdziesz go. VAC przewód zasuwa nad silnikiem na drugą stronę idzie do Vacum pompy OUT przewód do turbinki a w zasadzie do jej sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.