LukaszZarembaOtw Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam. Chciałbym wymienić filtr powietrza do silnika w swoim J11 1,3 140 KM. Jaki filtr będzie najlepszy ( jaka marka )? Czy mogę to zrobić samemu? Trudne to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Najlepsze marki, które produkują filtr powietrza: BOSCH, STARK, SACHS, SKF, VAN WEZEL, VALEO, LuK, MAPCO, A.B.S., ATE. Dasz radę https://www.youtube.com/watch?v=QqdVBp_QBlQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 10.02.2020 o 21:23, HOROWITZ napisał: Najlepsze marki, które produkują filtr powietrza: BOSCH, STARK, SACHS, SKF, VAN WEZEL, VALEO, LuK, MAPCO, A.B.S., ATE. Jeszcze Filtron bo Sędziszów pewnie do tego samochodu nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Najlepsze filtry to Mann albo Knecht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Na jakiej podstawie ta opinia o filtrach? Ja używam dedykowanych do Renault, ale jestem daleki od stwierdzenia, że jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Moje z doświadczenia. Filtr paliwa lubi się często rozwarstwiać a olejowy( głownie wsad) zasysać do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ok. Rozumiem. Myślałem że na podstawie jakichś niezależnych badań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.