piskorek87 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Witam, Przede wszystkim chciałbym się przywitać ponieważ jestem nowy na tym forum - WITAJCIE :) Poszukuje informacji na temat spalania Nissana Qashqai-a 1.5 dCi 115KM automat DCT rocznik 2019. Mianowicie chodzi mi o doświadczenia osób, które posiadają ten samochód ile pali? czy trasa czy miasto? jak długie są odcinki? Będę wdzięczny za informację. P.S. Użyłem wyszukiwarki ale akurat informacji o automatach nie znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 nie wiem jak w automacie, ale u mnie w manualu: - max 5 w trasie - max 7 w mieście - max 10 na autostradzie (predkość ok max) wszystko w zależności od stylu jazdy. silnik mega oszczędny, ja średnie spalanie z 45 000km , wg. komutera, mam na poziomie 5,8l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.