poszukiwaczk Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Witam.Panowie i Panie, czy ktoś z was przechodził przez wymianę lub remont pompy wysokiego ciśnienia? Przy jakich przebiegach najczęściej pojawiają się usterki? Moja D40 ostatnio coś kiepsko reagowała na pedał gazu , nie chciała jechać, nie było żadnych błędów , check również się nie świecił, aż zaczęła się dusić i zgasla. Powrót do domu na lawecie. Auto nie chce zapalić, tzn tak jak by zaskakiwało i gaśnie. Check się nie pali. -filtr paliwa wymieniony-zawor CSV podmienialem na inny - EGR podmieniany- przepływka podmieniania Na dniach będę miał kompa to popatrzę czy nie wyskoczyły błędy.Proszę o sugestię Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie ma znaczenia przy jakich przebiegach. Za dużo warunków które musiałyby być spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszukiwaczk Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie ma znaczenia przy jakich przebiegach. Za dużo warunków które musiałyby być spełnione. Kolego jakieś sugestie co dalej?Czy D40 ma pompkę paliwa w zbiorniku czy samo zasysa ?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 nie ma pompki paliwa w baku, jest to samozasys..... przez główną pompę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszukiwaczk Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Edit: Wymieniłem czwarty wtrysk, auto chodzi tak jak powinno. co oznacza ten kluczyk i 7976? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.