Still Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Witam od czasu wymiany tylnych sanek w murano 4x4 awd 2004r wersja amerykańska zaczęła świecić na żółto kontrolka AWD po podłączeniu pod komputer pokazuje błędy c1210 i c1204 trochę mnie to martwi :( może ktoś miał podobna sytuacje i doradzi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Still Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 witam po wizytach u mechanika i 3 elektromechaników pozbyłem sie kontrolki abs wymiana wiązki elektrycznej, czujnika ABS i piasty coś z tego bylo przyczyną nie wiem co dokładnie bo każdy mechanik miał własne filozofie, co do błędu awd do wymiany jest tylny dyfer dyferencjał narazie sobie odpuszczam z jego wymiana bo z awd nie korzystam a szkoda nerwów do tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 jeżeli coś się dzieje po wizycie u mechanika to trzeba szukać tam gdzie on grzebał a jak unika odpowiedzialności to wszystko pisemnie. Nie rozumiem, że coś działa po czym nie działa jak się wyjechało od mechanika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Still Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Zgadzam sie w 100% ale z mechanikami nie wygrasz szkoda czasu i nerwów elektromechanik powiedział mi ze do wymiany jest tylny dyfer dyferencjał sam koszt używanego to okolo 1k + robocizna , nigdy nie wiesz jakim stanie kupisz używane cześć nie które lezą w magazynach lata ja odpuszczam narazie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.