utras Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Koledzy mam taki błąd jak w tytule. Tylko ten jeden. Czujnik położenia wału, czy któregoś walka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDevil Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Też mam ten błąd kupiłem nowy czujnik po tygodniu jest od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 U mnie już temat rozwiązany. Problem polegal na tym, że po wymianie aku nie dokręciłem oczka z zasilaniem instalacji gazowej i luźno był. Podczas jazdy nagle odłączało instalacje gazową i silnik dostawał szarpań i innych takich, włącznie ze zgasnieciem. Po dokręceniu problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesolyyy Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 U mnie jest cos takiego jak biorę info Cvt,ale jak wyszukuje błędy to nic niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.