Rapi Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Dopiero zaczynam przygodę z Qashqaiem. Kupiłem auto po dzwonie, poduchy całe ,zderzak i wzmocnienie zderzaka do wymiany ,chłodnice też poleciały. Ale wracając do tematu obydwa reflektory są pozbawione uchwytu który jest nisko przy zderzaku za grillem. i tu moje pytanie czy te uchwyty są niezbędnie do prawidłowego funkcjonowania wszystkich elementów? Same reflektory trzymały się dobrze bez tych uchwytów. Ale może one służą do trzymania innych części np.: grilla Niestety nie posiadam tych urwanych elementów. Znalazłem opinie w necie że idzie się bez nich obejść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Możesz spróbować,ale jak zobaczysz że światła drgają w czasie jazdy to niestety ale wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapi Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 10 godzin temu, JACKO29 napisał: Możesz spróbować,ale jak zobaczysz że światła drgają w czasie jazdy to niestety ale wymiana O to się nie martwię, bardziej chodzi mi o to czy ten uchwyt wykorzystywany jest do trzymania innych elementów . jeżeli jedynym zadaniem tego uchwytu jest stabilizować reflektor to powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Tylko stabilizuje reflektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapi Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 7 godzin temu, JACKO29 napisał: Tylko stabilizuje reflektor. Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W dniu 21.02.2020 o 06:15, Rapi napisał: O to się nie martwię, bardziej chodzi mi o to czy ten uchwyt wykorzystywany jest do trzymania innych elementów . jeżeli jedynym zadaniem tego uchwytu jest stabilizować reflektor to powinno być OK. Dla kogo ok? Dla Ciebie kolego czy ludzi oślepianych z naprzeciwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dokładnie. A jak to są jeszcze ledy to duże wyrazy wspólczucia jadącym z naprzeciwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan67 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Hej, zerknij na to https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-reflektora-lampy-nissan-qashqai-2-8923843030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapi Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dla potomnych. Uchwyt w zielonym kółku służy do mocowania atrapy chłodnicy. Uchwyt w czerwonym kółku służy do mocowania zderzaka plastikową spinką. Te uchwyty nie stabilizują lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.