lukas88despol Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam. Szukam ogarniętego mechanika który zna dobrze silnik 3.5 i podejmie się remontu (wymiana panewek, pierścieni itp) Szukam kogoś z wielkopolski. Najlepiej ktoś z okolic Leszno, Kościan. Pacjent to Nissan Elgrand 3.5 AWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 25.02.2020 o 15:49, lukas88despol napisał: Witam. Szukam ogarniętego mechanika który zna dobrze silnik 3.5 i podejmie się remontu (wymiana panewek, pierścieni itp) Szukam kogoś z wielkopolski. Najlepiej ktoś z okolic Leszno, Kościan. Pacjent to Nissan Elgrand 3.5 AWD Niestety jedynym polecanym do remontów vq35de jest COOBCIO z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Bez jaj. Boca Motors - Bodek zrobi zetke bez problemu Michał z Kobyłki, ale nazwy warsztatu nie pamiętam. No, ale to są ludzie z Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 26 minut temu, dieselLPG napisał: Bez jaj. Boca Motors - Bodek zrobi zetke bez problemu Michał z Kobyłki, ale nazwy warsztatu nie pamiętam. No, ale to są ludzie z Mazowieckiego to też miałem na myśli, że raczej ludzie na Mazowszu są w tych silnikach znani szczególnie Coobcio, faktycznie źle to napisałem. Cd pracy warsztatów, które wymieniłeś ich prac nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas88despol Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ciężko znalezc. Nie chcą robić mechaniora mojego elgranda. Bede robil z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA70NEK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 i jak poszlo ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.