Magdalena93DG Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Witam. Kupiłam samochód Nissan Qashqai J10 rok 2008 silnik 2.0 benzyna. Wszystko działało w 100 % i nagle przestał mi działać centralny zamek z pilota. Z kluczyka włożonego w zamek zamykają się tylko przednie drzwi od kierowcy. Kierunki nie mrugają. Z wewnątrz po naciśnięciu blokady drzwi zamkną się wszystkie. Czy miał ktoś może podobny problem i może mi jakoś pomóc? Pozdrawiam ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 A baterię w pilocie sprawdziłaś /wymieniłaś/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena93DG Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 8 minut temu, HOROWITZ napisał: A baterię w pilocie sprawdziłaś /wymieniłaś/ ? Tak wymienione baterie i nadal tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.