bubuss Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Witam Panowie jakiej firmy stosujecie u siebie łączniki stabilizatora bo u mnie jeden zaczyna popukiwać. Na stronach amerykańskich piszą że często je wymieniają to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Pamiętaj że w autach z USA jest inny gwint, i nie wszystkie części z zawieszenia mogą pasować od tych z Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 ja mam wersje Europejską z Polskiego salonu. Ale moje pytanie jest takie czy wy w swoich autach też mieliście problemy z łącznikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 zastanawiam się bo gościu dał mi ofertę firmy Oyodo nie znam tej firmy a wy coś wiecie na jej temat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 widzę że nikt nie miał doświadczenia z tą firmą to będę pierwszy namówili mnie w sklepie że to dobre elementy zawieszenia do japońskich aut. Mam nadzieje że się nie wkopałem w bagno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Oyodo kiedyś kupiłem cewki i wszystkie po kolei padały, szybciej niż NGK ostatecznie 2 zamontowałem hella te pod kolektorem a jak długo wytrzymają to nie wiem bo auto sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Witam. Nie wiem o co chodzi? Łączników ci u nas dostatek: Orginalne w serwisie ok 270,-. Akcesoryjne od 15,- Brać wybrać. Wystarczy sprawdzić np. na aledrogo: ofert niezliczona ilość. Bo temat banalny i powszechny. Zasada jedna: tanio - bylelakoś. Drogo - jakość Gwinty?...Nie mają znaczenia! Pozdrawiam. wkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Still Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 witam ja ostatnio wymieniałem z tyłu łączniki stabilizatora kupiłem z allegro firmy NIPPARTS 100zl za zestaw na tył i auto śmiga jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No nic ja sprawdzę jak się spiszą w moim te oyodo. A po wymianie ich sprawdzacie geometrię kół czy to nie ma wpływu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 4 hours ago, bubuss said: No nic ja sprawdzę jak się spiszą w moim te oyodo. A po wymianie ich sprawdzacie geometrię kół czy to nie ma wpływu? To ciężkie auto , wraz z zużyciem elementów geometria się przestawia , dobra praktyka jest okresowe sprawdzanie, korekta geometrii , a co dopiero po wymianie elementów zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Z całym szacunkiem. Ale co piernik do wiatraka! W tym aucie luzy na łącznikach nie mają wpływu na zbieźność, kąty pochylenia, kąty wyprzedzenia i kąty korekcji kół przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 5 godzin temu, bubuss napisał: No nic ja sprawdzę jak się spiszą w moim te oyodo. A po wymianie ich sprawdzacie geometrię kół czy to nie ma wpływu? Wymiana łączników stabilizatora nie ma żadnego wpływu na geometrię. Jeśli przy okazji ich wymiany nie będziesz odkręcał pozostałych elementów zawieszenia lub układu kierowniczego, to nie masz się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 ok dzięki za informacje w przyszłym tygodniu wymiana będzie i emulatory montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi