cygan67 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Hej Chciałbym dołożyć u siebie czujniki parkowania, Zakupiłem na alliexpres taki zestaw, https://pl.aliexpress.com/item/4000114783212.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fOZe5Eg myślałem żeby to zrobić w oryginalne miejsca ale potrzebne są do tego dodatkowe uchwyty, może komuś zalegają w garażu . chodzi o : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Musisz polować na aledrogo. Ja swego czasu jedna sztuke też upolowałem w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triton Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam Masz wymiary położenia czujników z boku zderzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Z przodu? Jeśli chcesz moge pomierzyć lub na priw wyslij nr tel.to wyśle Ci zdjecia z wymiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.