Raffik Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Posiadam qashqaia w wersji n-tec z kamerami 360, ale bez asystenta parkowania. Czy mozliwe jest by ten system jakos dodac? Przez zmiane oprogramowania czy w jakis inny sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Nie chciałbym zniechęcać, lecz ta funkcja jakoś nie przekonała mnie ani razu przez 5 lat jazdy Qq 1.6 DIG-T Tekna. Mam w X-Trailu obecnie i nie zamierzam korzystać. Nie ma potrzeby zawracać sobie głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Dzieki za odpowiedz. Zona twierdzi ze kozystala by z tej funkcji, ale widze ze coraz bardziej przekonuje ja kamera i system kamer 360 wiec chyba przejdzie jej z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.