Padrelvis Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Witam drodzy koledzy szukam kolejności dokrecania śrub głowicy oraz siły i stopnia silnik 3.3 td . Jakaś to dziwna sprawa nie można nigdzie tego znaleźć. Może ktoś wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Mam nadzieję że Pomogłem. Reszta poszła na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padrelvis Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Dziękuję koleszko uratowałes mi życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw49 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Podpinam się pod temat. Czy w tym silniku bez turbo kolejność jest ta sama - pozdrawiam Wiesław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubatoma Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Kolejność ta sama. Momenty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.