igorku123123 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Witam to jest chyba najsłabszy punkt jeśli chodzi o korozję w primerze.. dziś przypadkowo odkryłem praktycznie zjedzony pas przedni. Teraz pytanie do was. Wystarczy dolne wzmocnienie czy lepiej cały pas przedni nowy ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rrabbit Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witam. Zdejmij zderzak i pozostale plastiki i bedziesz mogl lepiej ocenic, prawdopodobnie tylko dol jest do wymiany. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwer1980 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 U mnie trzymał się na poduszce silnika. Pasuje od almery(tańszy) , tylko mi się trafił bez holu. Nie ma przy tym dużo roboty. Troszkę spawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.