sholer9991 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Witam, to mój pierwszy post tutaj, więcej jeśli został do dany w złym temacie proszę o informację. Dziś po zrobieniu około 150km mój nissan serena c23 1.6 przy próbie odpalenia kręcił ale miał problem z odpaleniem, odpala tylko przy dodaniu gazu a gdy puszcze gaz gaśnie, dodam, że auto kupiłem bez katalizatora i trochę się dławi. Mial może ktoś podobny problem? Do domu dojechałem nie odpuszczając do końca gazu. Ktoś wie o co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 może problem z przepływką, lewe powietrze, brudna przepustnica.auto w gazie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sholer9991 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 11 godzin temu, DINO napisał: może problem z przepływką, lewe powietrze, brudna przepustnica.auto w gazie?? Będę musiał sprawdzić, czysta benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sholer9991 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 13 godzin temu, DINO napisał: może problem z przepływką, lewe powietrze, brudna przepustnica.auto w gazie?? Po odpięciu węża za przepływką auto odpala normalnie, próba z założonym wężem i odłączoną przepływką, nie odpala w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Profilaktycznie wyczyścił bym silnik krokowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zapchany filtr powietrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Co było problemem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.