bubuss Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witam Mam pytanie czy ktoś z państwa kupował obudowy do lusterek jakieś tuningowe czy zwykłe bo mi jedna pękła sama :-) i muszę dokupić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 6 godzin temu, bubuss napisał: Witam Mam pytanie czy ktoś z państwa kupował obudowy do lusterek jakieś tuningowe czy zwykłe bo mi jedna pękła sama :-) i muszę dokupić Pozdrawiam Ja kupowałem z kierunkowskazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ja mam lusterka zapasowe w wersji USA, obudowa jest ok. W sumie to nawet nie wiem czym się różnią od europy. Dostałem je z autem, później auto sprzedałem a lusterka mi zostały. Jak chcesz to możemy się dogadać. Kolor - granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Same obudowy lusterka niczym się nie różnią między EU a USA. Różnica może być tylko w wkładach lustra i ewentualnie w podstawie lusterka (czy występowała kamera prawego lusterka czy nie i czy jest opcja składania). Nie ma to żadnego wpływu na same obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 ja mam srebrne chodzi o to że porysowało i jest lekko pęknięte jedno i się zastanawiam czy lakierować i kleić to jedno czy nie lepiej nakładki tuningowe jakieś założyć np. https://dd-tuning.pl/tyuning-nissan-murano__nakladki-na-zerkala1.html# A te z kierunkowskazami to gdzie kupowałeś i masz do nich linka jakiegoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 5 godzin temu, bubuss napisał: A te z kierunkowskazami to gdzie kupowałeś i masz do nich linka jakiegoś ? Kupowałem już dość dawno z tego co pamiętam to chyba na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 a pamiętasz jak wpisywałeś w wyszukiwarkę albo masz zdjęcie ich. cholerka nie mogę wyszukać i kombinuje na różne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 godziny temu, bubuss napisał: a pamiętasz jak wpisywałeś w wyszukiwarkę albo masz zdjęcie ich. cholerka nie mogę wyszukać i kombinuje na różne sposoby Coś takiego tylko w wersji chrom. https://global.rakuten.com/en/store/revier/item/lm-y50-pt-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 o super właśnie takie by mi się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 8 godzin temu, bubuss napisał: o super właśnie takie by mi się przydały Może będę miał ten zestaw do odsprzedania bo jeszcze mi chodzi po głowie inny projekt. To dopiero będę wiedział w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 a w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 47 minut temu, bubuss napisał: a w jakiej cenie Takie rzeczy to już się załatwia na pw - żeby nie zaśmiecać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi