Jimmy Pif Paf Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Pomyślałem, żeby do Navary 2008r. zamiast fabrycznego radia wrzucić nowe z funkcją USB, nawigacji, kamery itd. I żeby co najmniej nie było muzycznie gorsze. Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Przy okazji zapytam - kto dostarczał to fabryczne radio oraz jakie głośniki były fabrycznie montowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Szukaj tu i na forum Pathfindera. Trochę tego było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 przy okazji pytanie. firma pod nazwą badziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witaj.Kazde radio dwa din pasuje. Od Ciebie zależy jakie chcesz kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Kolega sq9mcs zrobił coś fantastic. Poszukaj android project a będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 niedawno zainstalowałem kenwooda 2 din ,wszystko ok,sterowanie z kierownicy działa. to jest rewolucja w audio w navarze z 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszak38 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 W dniu 30.03.2020 o 19:44, sq9mcs napisał: Szukaj tu i na forum Pathfindera. Trochę tego było. Witam. Mam pytanie bo wymienię sprzegla wyskakuje mi 5 bieg slyszalem ze znasz przyczynę? Próbowałem pisać na priv ale sie nie dało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.