Jureczek Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam.Czy można na stałe wyłączyć Auto/Start ?Czytałem że ta funkcja powoduje szybsze zużycie akumulatora a oszczędności w emisji spalin niewiele. Pozdrawiam i proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Odwróć o 90 stopni czujnik otwarcia maski i po sprawie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dzięki -jak dobrze rozumie to należy obrócić w pionie tak żeby udawał ze maska jest otwarta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dzięki -jak dobrze rozumie to należy obrócić w pionie tak żeby udawał ze maska jest otwarta ? On jest w pionie, trzeba go obrócić do poziomu. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dzięki jutro spróbuję a co z gwarancją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dzięki jutro spróbuję a co z gwarancją?A co niby ma być, jedziesz normalnie z tym na przegląd i nikt nic nie mówi, a jeżeli masz obawy to przed przeglądem wracasz do stanu poprzedniego i tyle.Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dokładnie,tak jak mówi Guzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.