Gość mrówa Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 NISSAN PRAIRIE 1996R DIESEL KLIMA,AUTOMAT, FAJNE AUTKO SWIETNE JAKO 3 AUTO W RODZINIE , NA WEEKEND LUB JAK CPS TRZEBA PRZEWIESC :wink: PROSZE O WSZYSTKIE INFORMACJE I PORADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 to je jeszcze wtedy robili?? to juz leciwa konstrukcja - chyba wolalbym Serene?? albo Questa?? zawsze nowsze rozwiazania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Fakt fajne autko rodzinne mowisz o modelu m11 , ja mialem przyjemnosc posiadac m10 ale w wersji usa tylko ze na manualu, wozik wysoki na zime idealny naped tradycyjnie przod (byly wersje w m11 x4 i tego mi brakowalo ale i tak dawal rade) na temat diesla nie powiem Ci wiele bo mialem benzyne ale mysle ze silnik typowy pewnie od primery 2.0d a spalanie musisz liczyc w tej badz co badz wysokiej budzie jakies 10 moze 9 l /100km mowie o miescie , ogulnie wygodny duzy moze robic za ciezarowke - polecam ( a ze stary no to co przeciez wspomniana Serene robili od 94 co to ze mlodsza konstrukcja, a cena rozni sie diametralnie . Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 autko fajne godne uwagi z wyjątkiem silnika bo to wogóle nie jedzie :wink: napewno wygodniejsze od sereny w 100% i bardziej funkcjonalne tylko dziwi mnie ten rok produkcji przecież serena weszła za praire no chyba że sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 stalem sie posiadaczem M11 NISSAN PRAIRIE 2,0 BEZYNA+GAZ MA JESZCZE ROK GWARANCJI 1996 AUTOMAT KLIMA EL.SZYBY I LUSTERKA EL SZYBER DACH ABS FABRYCZNIE CIEMNE SZYBY AUTO W 2 KOLORACH GRAFITOWO SREBRNE BEZWYPADKOWE NOWE RADIO CD MP3 I 6 GLOSNIKÓW SONY SERJA X PLODE NOWE NA GWARANCJI MAKSYMALNIE PELNA DOKUMENTACJA KUPIONE OD 2 WŁ PIERWSZYM BYL NIEMIEC DRUGIM POLAK I SERWISOWAL GO W ASO UTRZYMANE PERFEKT JEZDZI BOSKO WYGODNE I MA TRADYCYJNY SUPER AUTOMAT A NIE CVT :twisted: LADA DZIEN BEDA FOTKI 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 LADA DZIEN BEDA FOTKI 8) 8) 8)Czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mrówa wsiąkł juz wrucil :twisted: przzpraszam dlugo bylem niedysponowany duzo klopotów :cry: ale jutro em jedenastka bedzie mies sesje foto :wink: cena 13400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonVito Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam jestem tu nowy. Mam zamiar zakupic Prairie ale nie znalazłem w necie nic ciekawego o tym samochodzie . a najbardziej nurtuje mnie pytanie .Czym różni sie M10 od M11????? znawców tematu prosze o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam jestem tu nowy. Mam zamiar zakupic Prairie ale nie znalazłem w necie nic ciekawego o tym samochodzie . a najbardziej nurtuje mnie pytanie .Czym różni sie M10 od M11????? znawców tematu prosze o odpowiedz pozdrawiam M10 JEST BARDZIEJ KANCIASTY COS W STYLU starego mitsubischi space lub pierwszej generacji renault espace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no i co z tymi fotkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no i co z tymi fotkami?? juz juz kurcze juz ostatni zero wolnego czasu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonVito Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Znalazłem praiera 4x4 96r ale był kanciaty czyli m10 czy to mozliwe że w tym roku jeszcze szły m10???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi