viceroy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Chcę samodzielnie wymienić amortyzatory tylne w nissanie Murano Z51 3.5 V6 4x4. Dolne mocowanie amortyzatora jest proste do opanowania, ale jak odkręcić mocowanie górne? Może już ktoś to robił proszę o instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) taki mam schemat jest to prosta operacja. na YouTubie dużo jest filmików jak po kolei to zrobić Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez bubuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viceroy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Serdeczne dzięki bubuss !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus75 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Korzystając ze spójnego tematu, co to za wersja Murano, szukam do swojego tylnych amorków i nikt nie ma w ofercie, gdzie kupilscie i do jajek wersji? Z góry dzięki.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viceroy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam rufus75. Moje Murano to wersja Z51 rocznik 2010 4x4 z silnikiem 3.5 V6 oczywiście benzyna. Amortyzatory tylne kupiłem na allegro jest tam kilka ofert, trzeba kupić tylko do Z51 ponieważ z Z50 nie pasują. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus75 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wersja Europejska czy US ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viceroy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wersja europejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Warto też sprawdzić tu https://www.rockauto.com/ ja posiadam jeszcze amerykański samochód i tu można dużo części znaleźć w dobrej cenie. Do murano też jest dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus75 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dzięki, w swojej naiwności myślałem kiedyś że intercars ma wszystko ale właśnie do mojego auta to wszystko chyba kończy się na wycieraczkach, bo na amortyzatory, co nie jest przecież wyszukaną częścią odpowiedź była, brak w ofercie....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Moim zdanie w Polsce bez problemu kupisz je to nie jest wyszukany element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Pytaj na zerd.pl - tam bez problemu kupowałem większość części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi