kasjopej Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam Mając teraz więcej czasu postanowiłem przyjrzeć się lepiej hamulcom podczas wymiany opon na letnie (wymieniłem sam) Okazało się, że w jednej tylnej tarczy brakuje zaślepki otworu poprzez który reguluje się szczęki hamulca ręcznego. Postanowiłem dokupić takie zaślepki. I tu pojawił się problem. Nie mogę nic znaleźć w internecie. Podczas poszukiwań wpisuję hasła - korek, zaślepka i nic nie mogę znaleźć. Pytałem kilku sprzedawców na allegro czy razem z tarczami w komplecie dostanę te zaślepki. Odpisali mi, że do tarcz nie są dołączane te zaślepki. Czy ktoś wie jak rozwiązać mój problem? Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dopasuj cokolwiek z plastiku lub gumy. W marketach jest wiele różnego badziewia. Z oryginałem będzie ciężko, a jeśli już to pewnie kosztuje krocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.