mlody79 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam mam Patrola gu4 long,na orginalnych felgach 17tkach stt pro 35cali lift 3 cale regulowane drążki dropboxy wszystko zgodnie ze sztuką.Przy maksymalnym wykrzyżu min obcierają koła z tyłu o wewnętrzne nadkole.Potrzebuje info jaki rozmiar dystansów można zastosować żeby problem zniknął i żeby nie obcierały o rant błotnika.Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ja mam założone 40mm, ale myśle że 25 już spokojnie wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody79 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 I to masz w gu4 te 40mm bez przeróbek i nie obcierają o blotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W gu4 - nie obcierają Z tym że dla ścisłości mam lift +4" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody79 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ok dziekuje za info chyba kupie 30mm i bedzie po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.