tombee Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam.Szukałem długo i nie zalazłem na forum.Może ktoś demontował kierownicę w d40 i wie jak się do tego zabrać? czy to skomplikowane? Dzięki za poradę. Kierownica do renowacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jasne. ze dwa miechy wstecz banalnie proste. od spodu kierownicy masz dziurkę w która wtykasz płaski śrubokręt i naciskasz. Poduszka wyskoczy. I już. wpisz w youtube minuta roboty z szukaniem kluczy jak znajdziesz zawodnika w okolicach łodzi to zapewne kupisz moją starą kierownice znalazłem gościa na facebook. 200PLN mnie to kosztowało. A jak się dogadasz (oczywiście jak okolica) to Ci przyjadą zdejmą i zamontują Jak sam będziesz robił odłącz akumulator, bo jeszcze poduche wywalisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PestOne Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 podziel się namiarem na tego zawodnika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.