Filip17895_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam co zmienia tryb eco w nissanie qashqaiu j11 tekna+ automat xtronic cvt 2018r? Czy należy jeździć na włączonym trybie eco czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teoretycznie pozwala zaoszczędzić paliwo . Szybsze zmiany biegów , przy mniejszych obrotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) A przy której opcji lepiej przyspiesza przy włączonej czy nie i czy zaleca się jeździć na włączonym czy na wyłączonym? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Filip17895_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Filip17895_PL napisał: A przy której opcji lepiej przyspiesza przy włączonej czy nie i czy zaleca się jeździć na włączonym czy na wyłączonym? lepiej przyspiesza przy wyłączonej opcji eco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasio Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teoretycznie pozwala zaoszczędzić paliwo . Szybsze zmiany biegów , przy mniejszych obrotach . To jest skrzynia bezstopniowa - cvt - nie ma biegów.Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nic to nie daje, sprawdzone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 51 minut temu, pasio napisał: To jest skrzynia bezstopniowa - cvt - nie ma biegów. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka W tym przypadku moje niedopatrzenie , w DSG zmienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam mam pytanie czy listwa wewnątrz kabiny ta przy podszybiu ma prawo trochę odstawać po bokach przy głośnikach? Czy jest to norma w qashqaiu? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Filip17895_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W qashqaiu to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 godzin temu, Filip17895_PL napisał: Witam mam pytanie czy listwa wewnątrz kabiny ta przy podszybiu ma prawo trochę odstawać po bokach przy głośnikach? Czy jest to norma w qashqaiu? Dowiesz się kolego jeszcze o paru innych normach , to tylko kwestia czasu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_k Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 CVT w QQ J11 jest bezstopniowa ALE jej sterownik symuluje skrzynię stopniową (chyba 7 biegową) i płynnie przełącza pomiędzy ustalonymi poziomami "biegów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi