bartipoz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam, Poszukuje service manual do japońskiej wersji Murano cba-tz51 czy można to jakoś znaleźć lub przez ASO? Sęk w tym że to jest japońska wersja i szukam od kilku dni w necie i nic.... Z góry dziękuje! Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja mam jedną serwisową książkę też mam murano z kodzie J i do niego pasuje ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartipoz Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 On 4/15/2020 at 12:35 PM, bubuss said: Ja mam jedną serwisową książkę też mam murano z kodzie J i do niego pasuje ona Czy jest może ona w wersji PDF? Jeśli tak to czy można ja podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tak jest w pdf jutro zobaczę ile waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartipoz Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam Bubuss, witam czy udało się sprawdzić? bylbym wdzięczny! dziekuje On 4/29/2020 at 7:40 PM, bubuss said: Tak jest w pdf jutro zobaczę ile waży Czy udało się sprawdzić? bylbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Plik ma 128 mb nie wiem jak go przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartipoz Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 On 5/6/2020 at 11:20 AM, bubuss said: Plik ma 128 mb nie wiem jak go przesłać Proszę go wrzucić na mojego dropbox'a: https://www.dropbox.com/request/MrfvRYFOV1JYBJSvkw7o dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartipoz Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 On 5/7/2020 at 5:41 PM, bubuss said: wysłałem Dziękuję bardzo. Z tego co przejrzałem to nie jest to Japońska wersja :-( mimo tego dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Do mojego pasuje a ja mam japońską wersję Murano w VIN-e j i jest z polskiego salonu. Ale może też było ileś wersji ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi