Filip17895_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam czy bezpieczne jest podniesienie mocy w nissanie qashqai 1.6dci automat cvt xtronic tekna+ 2018r czy nic się nie popsuje od podniesienia mocy(chiptuning)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichal Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Też jestem ciekawy, czy ktoś może już robił chiptuning w tym silniku 1.6 dci (u mnie akurat manual 4wd). Głównie interesuje mnie pozbycie się tej nieszczęsnej turbo dziury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dla J11 1.6dci jedna ze znanych firm proponuje +18KM i +56NM za około 1200zł, także czy warto? Zastanów się sam, a przy silniku z cvt może być drożej i na pewno skróci się żywotność skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.