mkula132 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam . Miał ktoś z was sytuacje , ze pękł wam blok w silniku 1.6 Dci ? (2016) po remoncie i wymianie uszczelki płyn nadal znika , w mniejszym tempie ale zanika .Z góry dzieki za odp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W Nissanie norma pękające bloki, miałem w poprzednim mam w aktualnym, ale że samochód jest w leasingu to mam to w nosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @mkula132 po co zakładasz następny wątek z tym samym problemem? Nie możesz pisać w jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Kiedyś, żeby znaleźć nieszczelność w układzie wmontowywalo się wentyl rowerowy w korek zbiornika uzupełniającego i za pomocą niego nabijalo kompresorem ciśnienie i obserwowali gdzie jest wyciek.( jeżeli jest na zewnątrz to bajka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.