ping Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 T31 2.0 dCi 150KM. Co to może być za problem, że czasem traci moc, jedzie maksymalnie około 100km/h a z silnika przy mocnym naciśnięciu gazu słuchać spory klekot. Coś jakby nie wszystkie gary działały. Problem pojawia się i znika. Nie wyświetla błędów na interfejsie OBD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzypo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Sprawdź filtr powietrza. Mój był cały zawalony olejem. Miałem podobne objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Faktycznie filtr powietrza mam wiecznie obryzgany olejem. Jakieś dodatkowe rady? Czy to tzw. odma? Da radę zrobić samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzypo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tego to nie wiem ja wymieniłem filtr i jest ok już się nie powtórzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Proponuje wyczyścić Egr i sprawdzić jego stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.