Rex-er Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Cześć, Padł mi klakson - czy jest jakiś bezpiecznik za niego odpowiedzialny? Szukałem i nie znalazłem, a wolałbym najpierw sprawdzić tak prozaiczną rzecz, zanim rozbiorę kolumnę kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Tutaj masz trochę rozpisane bezpieczniki w kabinie Pulsara https://forum.nissanklub.pl/topic/106632-pulsar-bezpieczniki/?do=findComment&comment=1250821 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 W dniu 16.04.2020 o 09:34, Rex-er napisał: Padł mi klakson - czy jest jakiś bezpiecznik za niego odpowiedzialny? Fajnie by było, gdybyś oprócz pytań, dał też znać co w międzyczasie ustaliłeś, bo nie sądzę byś pomykał bez klaksonu, a rozwiązanie może się kiedyś przydać każdemu z nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Póki co sprawdziłem tylko bezpiecznik, ale jest ok. Trochę boję się grzebać przy kierownicy (mam wizję strzelającej poduszki) więc oddam do elektryka, póki co jak od czasu do czasu muszę gdzieś się przemieścić to biorę auto służbowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Przy klaksonie pod maską był przegnity kabel. Rozcięty, polutowany, zaizolowany i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.