rmffm12 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witam Zakupiłem radio 2din z androidem i mam problem. Radio działa ale nie ma dźwięku A w nissanie mam audio firmy bose i podejrzewam że to jest problem. Montowal ktoś radio 2 din do systemu Bose. jak udalo wam sie uzyskac dźwięk z radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Chyba " chińczyk "wysyła kable do Bose ale nie każdy chińczyk i nie do każdego radia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Akurat mój nie przysłał Puścił bym napięcie na 1 pin i pewnie bym wzbudził wzmacniacz tylko uderzenie że wzmacniacza radia może doprowadzić do awarii wzmacniacza. Jak to ominąć ma ktoś sprawdzony pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz chyba wszystkie radia mają wzmacniacze -chyba że się mylę . Możesz napisać do chińczyka ,może ma ,sprzeda albo dośle. Często jest tak że chińczyk sam nie wie co sprzedaje. Możesz też spróbować podać napięcie na pin nr 1 i zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.