Magikk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Czy w waszych Nissanach Murano Z51 jest oświetlenie w schowku pasażera? Bo u mnie nie ma i denerwuje mnie jak jest ciemno bo nic zobaczyć się nie da i zastanawiam się czy w żadnym nie ma czy u mnie tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Magikk napisał: Czy w waszych Nissanach Murano Z51 jest oświetlenie w schowku pasażera? Bo u mnie nie ma i denerwuje mnie jak jest ciemno bo nic zobaczyć się nie da i zastanawiam się czy w żadnym nie ma czy u mnie tylko? Jest, działa po włączeniu świateł. Żarówka może być przepalona (jest wymienna, da się wyciągnąć z oprawki). Możliwe, że ktoś wyjmował schowek i lampka wypadła i świeci za schowkiem (tak było u mnie). Najważniejsze to nie połamać oprawki żarówki bo nawet używane są drogie. Z racji tego, że są długie to można dźwignią je łatwo uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magikk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 21 minut temu, Jakub.S83 napisał: Jest, działa po włączeniu świateł. Żarówka może być przepalona (jest wymienna, da się wyciągnąć z oprawki). Możliwe, że ktoś wyjmował schowek i lampka wypadła i świeci za schowkiem (tak było u mnie). Najważniejsze to nie połamać oprawki żarówki bo nawet używane są drogie. Z racji tego, że są długie to można dźwignią je łatwo uszkodzić. W którym miejscu dokładnie jest? Mógłbyś wysłać zdjęcie? Bo ja zaglądałem i nic nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Magikk napisał: W którym miejscu dokładnie jest? Mógłbyś wysłać zdjęcie? Bo ja zaglądałem i nic nie widziałem W nocy włącz światła mijania i otwórz schowek - wtedy zlokalizujesz czy i gdzie świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Magikk napisał: W którym miejscu dokładnie jest? Mógłbyś wysłać zdjęcie? Bo ja zaglądałem i nic nie widziałem To małe zaznaczone to lampka od zewnętrznej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magikk Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A wiecie może jak mam to wyjąć? Bo dzis spojrzalem i za tym gdzieś głęboko widać światło jak świeci ale nie mam pojęcia jak je wyjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Magikk napisał: A wiecie może jak mam to wyjąć? Bo dzis spojrzalem i za tym gdzieś głęboko widać światło jak świeci ale nie mam pojęcia jak je wyjąć? O kurde ale to ktoś pociął Pewnie też nie wiedział jak się dostać do czytnika navi. To jest zaślepka jak szuflada - podłóż rękę pod spód i pociągnij do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.